11 May 2015

EARN INCOME WITH CLICKBANK

What is the Clickbank?. One way to make money from the internet that is by marketing clickbank products. You know what it is clickbank ?. Yes, clickbank is a portal / marketplace of digital products such as ebooks, software, tutorials, course and other digital products. Clickbank founded upon in 1998 in Broomfield, Colorado and Boise, Idaho United States of America. You can click www.clickbank.com to continue entering the web page.

At present the number of products sold in clickbank there are more than 38 000 products and more than 100000 periklan (Affiliate Marketer) active, with total worldwide sales transactions occurred about 25000 more each day ... wow! .banyakkan Although many in the Internet marketplace, clickbank be the web's most desirable qualities of excellence because its products. Clickbank very careful and cautious for the product to be sold and diiklan dilaman web. A product that is not original and quality clickbank will refuse to sell it.

There are two ways to make money on clickbank:
1. Making products and sold on ClickBank. This method takes quite a long time to remember quite difficult to make products English language and not be able to escape from the selection clickbank.
2. Being an affiliate marketing on clickbank. This method is easier and faster to produce. You simply sign up to be a member and participate in clickbank marketing clickbank products.

I register in www.clickbank.com and
Login to clickbank.com and click Marketplace and click on the "Categories" and select Grafity
See the product more attractive to the commission $ 10
Click the "Promote" to get your affiliate link
Promote your link as on your blog
This is an example when memperolehi affiliate:
http://5d738uh2v85265l14ece2d6sft.hop.clickbank.net/
http://83583xig1g5vcdn1lk38fdy6nw.hop.clickbank.net/

MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN CLICKBANK

Apa itu Clickbank ?. Salah satu cara untuk menghasilkan wang dari internet iaitu dengan memasarkan produk-produk clickbank. Anda tahu kan apa itu clickbank?. Ya, clickbank adalah suatu portal/marketplace produk-produk digital seperti ebook, software, tutorial, course dan produk digital lainnya. Clickbank diasaskan pada tahun 1998 di Broomfield, Colorado dan Boise, Idaho Amerika Syarikat . Anda bisa klik www.clickbank.com untuk terus memasuki laman webnya.

Pada masa sekarang jumlah produk yang dijual di clickbank ada lebih dari 38000 produk dan lebih dari 100000 periklan (Affiliate Marketer) aktif, dengan total transaksi penjualan di seluruh dunia terjadi sekitar 25000 lebih setiap harinya…wow!.banyakkan walaupun banyak marketplace di internet, clickbank menjadi web yang paling diminati kerana keunggulan kualiti produknya. Clickbank sangat cermat dan berhati hati untuk produk yang akan dijual dan diiklan dilaman webnya. Sebuah produk yang tidak asli dan bermutu clickbank akan menolak untuk menjualnya.

Ada dua cara untuk menghasilkan wang di clickbank:
1.    Membuat produk dan dijual di clickbank. Cara ini cukup memakan waktu lama mengingat cukup sulit membuat produk bahasa inggris dan belum tentu bisa lolos dari seleksi clickbank.
2.   Menjadi seorang affiliate marketing di clickbank. Cara ini lebih mudah dan lebih cepat menghasilkan. Anda cukup mendaftar jadi member di clickbank dan ikut memasarkan produk-produk clickbank.

Caranya mendaftar di www.clickbank.com dan 

PANDUAN MUDAH CARA MENDAFTAR CLICKBANK

 Panduan singkat mendaftar Clickbank :
  • Silakan Signup www.clickbank.com di sini
  • Buat username yang akan menjadi ID anda di clickbank
  • Buat password atau generate password jika ingin memperoleh password secara otomatis
  • Isi data anda dengan lengkap dan Submit Account registration
  • Simpan data detail anda.

10 May 2015

KERETA BMW SIRI M6 KERETA SERIES BIASA YANG PALING MAHAL DI MALAYSIA



Pada kali ini saya ingin ketengah perihal kereta agak mewah atau sedan yang biasa bagi jenama BMW yang paling mahal di di Malaysia saat ini .Jika sebelum ini saya pernah menampilkan kereta jenama BMW yang paling mahal di Malaysia ialah BMW i The all-new BMW i8 yang berharga RM 1,188,800.00. Kereta itu di classkan dalam kategori mewah dan sport , Seperti yang saya tulis sebelum ini BMW ini menpunyai pelbagai series yang mana harganya berbeza mengikut series .Contoh series ialah...Series 1 hingga 7, Bagi siri ini jika ada tambahan series M, ia bermakna series yang paling mahal dalam seriesnya

M6 Grand Couple ialah series termahal dalam series 6 tersebut...Sebab mahal sebab series M ini melambangkan kereta itu ada semua ciri ciri dan ciri tambahan yang membezakan dalam classnya) .M6 Grand Couple berada dalam BMW series 6, Kereta ini ialah kereta biasa atau sedan yang biasa yang harganya paling mahal di Malaysia untuk jenama BMW pada ketika ini..Harganya RM889,800.00 , Agak agak mampukah kita semua, Jawapan YA ..Mampu...mampu berangan angan dalam mimpi...sekian

AKSI LUCU DALAM SUKAN BOLA SEPAK DUNIA 2015

Selamba Je...Lucu..
Bola Siapa Punya!!!
Bagi peminat bola sepak kita dihidangkan pelbagai aksi setiap perlawanan, ada aksi kasar, lucu tetapi yang pelik ada juga aksi lucu yang tidak sengaja atau disengajakan kita pun tidak tahu. Biasanya aksi tengah padang yang selalu kita tengok tetapi kekadang aksi tersebut juga terlibat dikalangan pengadil, pengurus, jurulatih dan penonton sendiri, warna warni inilah yang menjadi bola sepak menjadi sukan paling popular di dunia dengan penonton mencecah jutaan setiap perlawanan di seluruh dunia..Kali ini saya akan tampilkan aksi aksi lucu yang akan membuatkan kita tersenyum bila melihatnya..sekian
Boleh Ke Macam Ni..Siap Ketawa tu...
Aduss Jangan Kuat kuat....

09 May 2015

AKSI BAHAYA DAN MENGERUNKAN DALAM PERLAWANAN BOLA SEPAK 2015


Bagi peminat tegar bola sepak kita dihidangkan pelbagai aksi setiap perlawanan, ada aksi kasar, lucu tetapi yang pelik ada juga aksi lucah yang tidak sengaja atau disengajakan kita pun tidak tahu. Pada zaman profesional ini aksi tersebut harus dielakan kerana pemain dan kelab atau negara tersebut akan dikenakan hukuman berat oleh FIFA atau Persatuan itu sendiri.Kali ini saya ingin tampilkan aksi bahaya dalam perlawanan bola sepak..mengerikan..Semua ini kekadang tidak disengajakan tetapi kekadang memang disengajakan bagi provokasi untuk memenangi sesatu perlawanan itu lebih lebih lagi jika perlawanan besar atau perlawanan akhir..Ia juga boleh menjadi satu pengajaran untuk pemain bagi pemain pemain di negara kita...sekian

KERETA BMW PALING MAHAL DI MALAYSIA PADA MASA SEKARANG

Pada kali ini saya ingin ketengah perihal kereta mewah dan paling mahal di Malaysia saat ini .Jenama yang saya pilih kali ini ialah BMW .Kereta ini jenama yang sudah terkenal di seluruh dunia keluaran atau buatan negara Jerman..Ramai rakyat Malaysia kini mampu memiliki kereta ini..BMW ini menpunyai pelbagai siri yang mana harganya berbeza mengikut series .Contoh series ialah...Series 1 hingga 7, Bagi siri ini jika ada tambahan series M, ia bermakna series yang paling mahal dalam seriesnya contoh M6 ialah series termahal dalam series 6 tersebut...(sebab mahal sebab series M ini melambangkan kereta itu ada semua ciri ciri dan ciri tambahan yang membezakan dalam classnya) .
Seterusnya Series X1 hingga X7, Series Z4, dan series yang terakhir BMW i..sekarang ini saya tampilkan kereta BMW yang paling mahal di pasaran malaysia setakat Mei 2015 iaitu Siri BMW i Model The all-new BMW i8 yang berharga RM 1,188,800.00..Adakah anda mampu memilikinya????? Tanya hati Buka Beg Duit Adakah Duit Sebanyak itu....bawah ini gambar gambar contoh kereta BMW tersebut...sekian

STYLISH AND SEXY ACTION MARIA MARIA SHARAPOVA IN TENNIS 2015

Maria Sharapova when Maria Sharapova call everyone in the world to recognize a tennis player beautiful and sexy and has a lot in his career to win the championship this time accompanied ..pada her sexy action during pelawanan..wooww

Maria Sharapova born 19 april 1987) is a russian professional tennis player, who is ranked world no. 3 by the Women's Tennis Association (WTA). a United States Resident since 1994, Sharapova has competed on the WTA Tour since 2001. she has been ranking world no. 1 in singles by the wta on five separate occasions, for a total of 21 weeks. she became the world no. 1 for the first time on august 22, 2005 at the age of 18, and last held the ranking for the fifth time for four weeks from june 11, 2012 to july 8, 2012. she is the reigning Champion in singles at the French Open.

Sharapova’s 34 singles titles and five grand slam titles two at the French Open and one each at the Australian Open, Wimbledon and the us open rankings third amongst active players, behind serena and venus williams. she won the year-ending wta finals in her debut in 2004. in 2012 she won an Olympic Silver medal for Russia at the London games. she has also won three doubles titles.